Spring in ‘t Diepe!

Heb jij deze zomer ook heerlijk kunnen genieten op het water, in je bootje of heb je wat verkoeling in het water gezocht met de hoge temperaturen? Wat kwam je tegen, wat viel je op? Ben je geïnspireerd waardoor je met een goed idee de Almeerse waterrecreatie nog aantrekkelijk weet te maken? Deel je idee en maak kans op €500,- om het uit te voeren!

Op 2 oktober is alweer de tweede editie van Spring in ’t Diepe. Een gezellige borrelavond waar iedereen welkom is die iets met water heeft. Niet alleen is deze avond bedoeld om kennis met elkaar te maken en bij te kletsen over wat jij het liefst op of aan het water doet, maar ook om goede ideeën uit te wisselen. En met zo’n goed idee maak je kans om €500,- te krijgen om er direct mee aan de slag te gaan.

Kom gezellig borrelen! We vinden het leuk om alle gezellige plekken in Almere onder de aandacht te brengen, dus willen we steeds op een andere locatie aan het water bij elkaar komen. Deze avond is het ideale moment om in gesprek te raken met elkaar over wat er op het water speelt, laten wij weten waar we mee bezig zijn en hopen we vooral ook te horen van jou wat jij graag wil in de stad.

Tijdens de avond is er de gelegenheid om je idee te pitchen voor een jury, die aan het eind van de avond beslissen wie er met het geld naar huis gaat. De perfecte avond om na te genieten van een mooie zomer en om goede ideeën uit te wisselen. In de winter kunnen ze uitgewerkt worden, zodat we volgend vaarseizoen nog meer kunnen genieten van alles dat de stad te bieden heeft.

 

Datum: woensdag 2 oktober
Tijd: 19:30 inloop – 22:00
Locatie: Wordt binnenkort bekendgemaakt
Aanmelden van goede ideeën: Meld je idee hier aan!
Aanmelden voor de borrel: https://springintdiepe2.eventbrite.nl

Lees verder

Kraanwaterdag krijgt vervolg

Ons Almeerse kraanwater is niet alleen ontzettend lekker, het is ook nog eens super gezond! Dat vertelde Waterburgemeester Kevin tijdens de kraanwaterles die hij gaf op de Klaverweide.

Op de cover!

Al bijna 10 jaar zie je deze glossy overal opduiken in Almere, de Lifestyle Almere! Deze zomer was het thema water en niemand minder dan onze Waterburgemeester Kevin van Drumpt sierde op de cover!

Winnaar Spring in ‘t Diepe #2

Waterparade voor Almere

Rémy Sedney wint Spring in ’t Diepe met feestelijk idee

Een waterparade voor alle watersporten, -verenigingen en -bedrijven, om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de grote diversiteit aan watersporten en activiteiten die Almere te bieden heeft. Een feestelijke dag, met veel gezelligheid en saamhorigheid, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten op en aan het water. Het verbinden is een belangrijke factor.

Zomerborrel 2019

Op woensdag 28 augustus ging de Waterburgemeester met een grote groep partners het water op om het samen te hebben over dit bewuste water. Gemeente, politie, bedrijven/organisaties en verenigingen waren aanwezig om elkaar beter te leren kennen en te bespreken waar zij tegenaan lopen als het om het thema water gaat.

Spring in ‘t Diepe!

Heb jij deze zomer ook heerlijk kunnen genieten op het water, in je bootje of heb je wat verkoeling in het water gezocht met de hoge temperaturen? Wat kwam je tegen, wat viel je op? Ben je geïnspireerd waardoor je met een goed idee de Almeerse waterrecreatie nog aantrekkelijk weet te maken? Deel je idee en maak kans op €500,- om het uit te voeren!

Kraanwaterdag 2019

Op woensdag 25 september is het weer zover, nationale kraanwaterdag! Nu vraag je je misschien af, een speciale feestdag voor kraanwater? Ja zeker! Het drinken van kraanwater is lekker, maar ook nog eens hartstikke gezond. Je lichaam heeft per dag tot wel 3 liter vocht nodig, wat voor 1 tot 1,5 liter uit water wordt gehaald, maar de rest -1,5 tot 2 liter- moet je zelf aanvullen.

Op bezoek bij ASRV Agon

Het bezoek aan de Almeerse studentenvereniging Agon was ontzettend leuk en een beetje pijnlijk.. 😉 De studenten zitten samen met de burgervereniging Pampus op een gave plek aan de Hoge Vaart, waar vrij rustig geroeid kan worden. Toen ik aankwam werd ik kort geïntroduceerd bij de leden en al snel in een boot gezet, om maar gelijk zelf even te gaan roeien. Nou, dat viel niet mee!

Op bezoek bij Marina Muiderzand

Mijn eerste bezoek van 2019 is bij Marina Muiderzand, onze buitendijkse jachthaven in Almere Poort. Ik kom hier zelf al ruim 12 jaar, voor de stalling van mijn eigen boten. Ik mocht een middag met havenmanager over het terrein van de haven lopen. Wat een enorm mooie en grote haven hebben wij in Almere.